Deskundig advies

Wiek Vaassen

Wiek Vaassen

Fysio/handtherapie, Big.nr. 29035233904

Mijn naam is Wiek Vaassen. Na mijn HAVO opleiding heb ik de opleiding Fysiotherapie in Heerlen gevolgd waar ik in 1988 ben afgestudeerd. Ik heb naast de opleiding tot sportfysiotherapie (1990) en osteopathie (1995) mij gespecialiseerd in manuele therapie (2003). De laatste 10 jaar hou ik mij uitsluitend bezig met hand- en polsaandoeningen. Hiervoor heb ik een opleiding bij The Hand Clinic in Amsterdam gevolgd. Momenteel ben ik voornamelijk bezig met mensen die revalideren na een hand- of polstrauma of geopereerd zijn. Daarnaast geef ik ook handtherapie bij neurologische aandoeningen, artrose of overbelastingklachten. Naast het werk als fysiotherapeut, run ik samen met collega Susan Ramakers de praktijk.
Maikel Janssen

Maikel Janssen

Fysio/handtherapie, Big.nr. 49919403904

Mijn naam is Maikel Janssen, geboren in 1989 in Roermond. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Fit &Fysio te Linne. Gestart als fitness-instructeur, en momenteel werkzaam als fysiotherapeut. Ik studeerde in 2011 af als bewegingsdeskundige aan de Sporthogeschool, daarna volgde ik in Breda de opleiding tot fysiotherapeut. Daarnaast heb ik de opleiding handtherapie gevolgd en ben ik gecertificeerd handtherapeut. Ook heb ik mij gespecialiseerd in het maken van musculoskeletale echo's en kunt u bij mij terecht voor het maken van een echo, EPTE en Shockwave. Na jaren te hebben gevolleybald, spendeer ik nu mijn vrije tijd aan hardlopen en wielrennen.
Coen Hermans

Coen Hermans

Fysio/handtherapie, Big.nr. 09922446704

Mijn naam is Coen Hermans, geboren in 1993. Sinds oktober 2017 werkzaam bij Fit & Fysio. Na het afronden van het CIOS heb ik de opleiding Fysiotherapie gevolgd in Heerlen waar ik begin 2017 ben afgestudeerd. Ik heb mij gespecialiseerd in het Medical Taping Concept en heb veel ervaring en interesse in het behandelen van sport gerelateerde blessures en groepstherapie. Daarnaast heb ik de opleiding handtherapie gevolgd en ben ik gecertificeerd handtherapeut.
Ines Smeets - de Lijster

Ines Smeets - de Lijster

Fysio/handtherapie, Big.nr. 79909968104

Mijn naam is Ines Smeets – de Lijster. Ik ben in 2008 afgestudeerd als fysiotherapeut en ben mij daarna vrij snel gaan specialiseren. In 2011 heb ik heb ik mijn diploma als Cred. MDT (McKenzie therapeut) behaald en ben sindsdien vooral bezig geweest met het behandelen van nek- en rugklachten. Daarnaast heb ik mij met name verdiept in diverse richtingen welke ik o.a. toe kon passen bij nek- en rugklachten (Flexchair RBT en Mulligan methode). Mijn interesse ligt naast wervelkolom gerelateerde problematiek ook bij hand- en polsklachten, vanwaar ik de opleiding handtherapie ben gaan volgen. In 2017 heb ik mijn diploma handtherapie met succes behaald.
 
Carly Ulen

Carly Ulen

Fysio/handtherapie, Big.nr. 19923417804

Mijn naam is Carly Ulen. Na het behalen van mijn HAVO diploma heb ik in 2017 de opleiding Fysiotherapie afgerond aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Na deze opleiding heb ik mij verdiept in het Medical Taping Concept. Daarnaast heb ik de opleiding handtherapie gevolgd en ben ik gecertificeerd handtherapeut. U zult mij vooral kunnen vinden op de locatie in Roermond waar ik mensen behandel met hand- en polsklachten. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan volleyballen en fitnessen.
Olha Kardos

Olha Kardos

Fysio/handtherapie Big.nr. 19926649204

Mijn naam is Olha Kardos, geboren in 1979 in Oekraïne. Daar heb ik mijn geneeskunde studie in 2002 afgerond en mij daarna gespecialiseerd in kinderorthopedie en sinds 2004 als kinderorthopedist gewerkt in het Instituut Orthopedie en Traumatologie in Kiev. Toen ik naar Nederland kwam in 2015 ben ik fysiotherapie gaan studeren aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven en ben ik gaan werken als fysiotherapeut. In 2021 heb ik de opleiding handtherapie afgerond, waardoor ik nu ook gecertificeerd handtherapeut ben.
Met veel enthousiasme ga ik deze uitdaging aan en kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s mooie resultaten te realiseren!

Maak direct een afspraakBEL DIRECT:

0475 - 46 84 94

Sports-Experience nu ook via Whatsapp te bereiken