Deskundig advies

Wiek Vaassen

Wiek Vaassen

Fysio/handtherapeut

Mijn naam is Wiek Vaassen. Na mijn HAVO opleiding heb ik de opleiding Fysiotherapie in Heerlen gevolgd waar ik in 1988 ben afgestudeerd. Ik heb naast de opleiding tot sportfysiotherapie (1990) en osteopathie (1995) mij gespecialiseerd in manuele therapie (2003). De laatste 10 jaar hou ik mij uitsluitend bezig met hand- en polsaandoeningen. Hiervoor heb ik een opleiding bij The Hand Clinic in Amsterdam gevolgd. Momenteel ben ik voornamelijk bezig met mensen die revalideren na een hand- of polstrauma of geopereerd zijn. Daarnaast geef ik ook handtherapie bij neurologische aandoeningen, artrose of overbelastingklachten. Naast het werk als fysiotherapeut, run ik samen met collega Susan Ramakers de praktijk.
Eefje Heurkens - Meuwissen

Eefje Heurkens - Meuwissen

Fysio/handtherapeut

Mijn naam is Eefje Heurkens-Meuwissen. Na de HAVO heb ik de opleiding Fysiotherapie in Eindhoven gevolgd waar ik in 2008 ben afgestudeerd. Hierna heb ik me verdiept in het mulligan taping concept (2009) en de opleiding tot oedeemtherapeut (2012) gevolgd. Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Fit & Fysio. In 2017 heb ik de opleiding tot handtherapeut afgesloten en sindsdien ben ik voornamelijk bezig met de behandeling van alle mogelijke hand- en pols klachten.
Maikel Janssen

Maikel Janssen

Fysio/handtherapeut

Mijn naam is Maikel Janssen, geboren in 1989 in Roermond. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Fit &Fysio te Linne. Gestart als fitness-instructeur, en momenteel werkzaam als fysiotherapeut. Ik studeerde in 2011 af als bewegingsdeskundige aan de Sporthogeschool, daarna volgde ik in Breda de opleiding tot fysiotherapeut. Daarnaast heb ik de opleiding handtherapie gevolgd en ben ik gecertificeerd handtherapeut. Ook heb ik mij gespecialiseerd in het maken van musculoskeletale echo's en kunt u bij mij terecht voor het maken van een echo, EPTE en Shockwave. Na jaren te hebben gevolleybald, spendeer ik nu mijn vrije tijd aan hardlopen en wielrennen.
Coen Hermans

Coen Hermans

Fysio/handtherapeut

Mijn naam is Coen Hermans ik ben 25 jaar en sinds oktober 2017 werkzaam bij Fit & Fysio. Na het afronden van het CIOS heb ik de opleiding Fysiotherapie gevolgd in Heerlen waar ik begin 2017 ben afgestudeerd. Ik heb mij gespecialiseerd in het Medical Taping Concept en heb veel ervaring en interesse in het behandelen van sport gerelateerde blessures en groepstherapie. Daarnaast heb ik de opleiding handtherapie gevolgd en ben ik gecertificeerd handtherapeut.
Ines Smeets - de Lijster

Ines Smeets - de Lijster

Fysio/handtherapeut

Mijn naam is Ines Smeets – de Lijster. Ik ben in 2008 afgestudeerd als fysiotherapeut en ben mij daarna vrij snel gaan specialiseren. In 2011 heb ik heb ik mijn diploma als Cred. MDT (McKenzie therapeut) behaald en ben sindsdien vooral bezig geweest met het behandelen van nek- en rugklachten. Daarnaast heb ik mij met name verdiept in diverse richtingen welke ik o.a. toe kon passen bij nek- en rugklachten (Flexchair RBT en Mulligan methode).
Mijn interesse ligt naast wervelkolom gerelateerde problematiek ook bij hand- en polsklachten, vanwaar ik de opleiding handtherapie ben gaan volgen. In 2017 heb ik mijn diploma handtherapie met succes behaald.
Per 1 februari zal ik het team bij Fit & Fysio komen versterken op de locaties Linne, Roermond en Reuver.

Maak direct een afspraakBEL DIRECT:

0475 - 46 84 94