Vergoedingen

De behandelingen door uw fysiotherapeut worden vergoed uit de aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen is afhankelijk van het pakket dat u heeft afgesloten bij uw zorgverzekeraar. Kinderen tot 18 jaar hebben recht op 18 behandelingen vanuit de basisverzekering en datgene wat de aanvullende verzekering biedt. Bij chronische indicaties worden de behandelingen na de twintigste behandeling volledig vergoed vanuit de basisverzekering. De eerste twintig behandelingen worden, afhankelijk van de dekking in de aanvullende verzekering, volledig of gedeeltelijk vergoed.

Tarieven

De meeste behandelingen worden vergoed via uw zorgverzekering en worden dan ook rechtstreeks gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. Als de behandelingen niet vergoed worden of u heeft geen aanvullende verzekering, dan zullen deze bij u in rekening gebracht worden. Daarvoor gelden onderstaande tarieven.

Fysiotherapie/Handtherapie   € 39,50
Manuele therapie    € 49,50
Screening   € 17,00
Intake en onderzoek na screening € 51,00
Intake en onderzoek na verwijzing € 51,00
Fysiotherapeutisch consult  € 56,00
Toeslag behandeling aan huis € 19,00

 

Let op!

  • Bovenstaande tarieven zijn van toepassing op het moment dat u niet of onvoldoende verzekerd bent.
  • Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Bent u voldoende aanvullend verzekerd dan zullen de tarieven gelden die de zorgverzekeraar met ons contractueel heeft vastgelegd.
  • U bent zelf verantwoordelijk voor hoeveel behandelingen u vergoed krijgt door uw zorgverzekeraar.
  • Voorkom verrassingen: kijk naar uw polisvoorwaarden!

Afspraak maken?

Neem contact met ons op:


BEL DIRECT:

0475 - 46 84 94

Sports-Experience nu ook via Whatsapp te bereiken